Smile – Neon LED

2,015.70kr.

 • Din LED neon
 • Skruesæt til vægophængning
 • Et 12V stik (EU)
 • Et velkomstsæt med klistermærker og mikrofiber til at støve neonlyset af
 • En fjernbetjening og lysdæmper
 • Farve tilgængelig: Størrelser: 60 x 19 cm, 80 x 25 cm, 100 x 32 cm,

  Vælg størrelse :

  Vælg farve :

  150 på lager

  KONTROLLERE DIN NEON

  ADAPTER MEDFØLGER

  2 ÅRS GARANTI

  EKSPRESLEVERING

  LED neonlyset fås i en række forskellige farver og har mange fordele:

  • Din LED neon
  • Skruesæt til vægophængning
  • A 12V stik (EU)
  • Et velkomstsæt med klistermærker og mikrofiber til at støve din neon af
  • /li>
  • En fjernbetjening og en lysdæmper
  • Leveringen er GRATIS i Frankrig og Belgien, alle forsendelsesomkostninger er inkluderet

  Vi tilføjer en lysdæmper og en fjernbetjening. Med dette tilbehør kan du styre lysintensiteten på din neon. Lysdæmperen anbefales til f.eks. et børneværelse (vi sætter den automatisk til). Neon-fjernbetjeningen har også en timer til at programmere en automatisk slukning. Du kan også lege med forskellige tilstande og blinkehastigheder.

  Hver neon leveres med installationssæt samt et gennemsigtigt strømkabel med en længde på 2-3 meter. Der er også mulighed for udvidelse efter anmodning.

  Kort sagt får du et nøglefærdigt produkt, der er klar til brug.

  Din neon-LED er fremstillet i hånden. Vi danner det visuelle billede eller bogstaverne med fleksible neonrør. Neon-LED’en er placeret på en gennemsigtig akrylholder. Holderen er diskret og følger LED-rørets form. Vi leverer hver neon-LED med sit stik (gennemsigtigt kabel, ca. 2 meter). Din neonvæglampe er virkelig nøglefærdig. Så snart du har monteret den på væggen, er den klar til at blive sat i stikket og tændt!

  Hvordan installerer jeg mit neonlys?

  → Nyd en hurtig og nem installation med det forborede akrylbeslag og installationssæt, der er inkluderet i pakken. Din vægmonterede neonlampe installeres som en billedramme, på blot et par minutter er den færdig! Sæt din neonlampe i en stikkontakt og nyd det fantastiske lys, der projiceres af energibesparende LED-pærer, hele dagen lang.

  Hvad indeholder min pakke?

  → Din pakke vil indeholde dit fantastiske neonskilt pakket meget omhyggeligt ind i bobleplast og plastikfilm, stikket, der passer til dit land, så du nemt kan tilslutte din neonvæglampe, fjernbetjeningen, der giver dig mulighed for at justere lysstyrken på din neonlampe (der er plads til 3 AAA-batterier) samt et installationssæt for at gøre tingene lettere for dig.

  Hvordan bruger jeg min neon LED?

  → Nyd din væglampe dag og nat med en kraftig lysstrøm takket være dens fluorescerende LED-rør af en uforlignelig kvalitet. Hvis du ønsker at bruge det udendørs, skal du vide, at vores neonlys er vandtætte og ikke oxiderer: fordi kvalitet er vores prioritet! Der er ingen spor af bly eller kviksølv i vores dekorative neonlys.

  Hvor lang tid tager leveringen?

  → Det tager 2 uger at modtage dit neonlys hjemme hos dig, efter at din ordre er bekræftet. Leveringen af dit neonskilt håndteres af vores partnere DHL eller FedEx, for en hurtig og sikker levering! Det er muligt, at du vil blive bedt om at betale toldgebyrer, og hvis det er tilfældet, vil vores team tage ansvaret for at betale gebyrerne. Så du kan bestille med ro i sindet…

  Er dine neonlys garanteret?

  → I modsætning til vores konkurrenter er vores neonlys garanteret i 2 år i tilfælde af problemer! Du har ikke kontaktet vores kundeservice, og vi vil med glæde hjælpe dig.