Vellykket produktlancering

En neon til en produktlancering? Lanceringen af dit nye produkt betyder, at du introducerer nye muligheder for dine kunder og måske endda tiltrækker opmærksomhed fra nye potentielle kunder.

Succes med din produktlancering

Hvordan griber du det an? Der findes flere forskellige typer af kunder. De, der er knyttet til det konventionelle, de nyhedsinteresserede, prisjunkierne til enhver pris, pionererne, der er ivrige efter at
erhverve nye guldkorn.

Det er her, at merchandisingteknikkerne kommer til deres ret.
Højdepunkterne omfatter butiksopsætning, vinduesopsætning, subtil indretning, der skal fange øjet og gøre et varigt indtryk. Neon-scenografien er utrolig. Hvorfor er det sådan? Fordi lys tiltrækker øjet. Mennesker er naturligt tiltrukket af lys. Scenografer, dette afsnit er for jer. Hvordan vil du gerne designe din næste produktlancering?

neon red shop staging

Neon i alle afskygninger

Specialiseret neon, logo, citater, farvede LED-strips, lysrør, et helt spektrum af fleksibelt LED-tilbehør, der er på mode for at animere din iscenesættelse. Vi fortæller dig alt om det på hello@neon-light.dk !

Neon og plantevæg

Animationen kan starte med opstilling af en tilpasset neon i fleksibel LED på en plantevæg. Factis eller ægte væg? Det er et spørgsmål om smag og budget. Factis-paneler er praktiske, fordi de er modulopbyggede. Plantevæggen er faktisk placeret på en metalkonstruktion, som neonerne kan hænges op på med kroge. Resultatet er utroligt. Neonlyset kan være tændt dag og nat, og det holder sig køligt.

neon på plantevæg

Neon og pailletvæg

Vores seneste guldkorn til en scenografi, der er et stormagasin værdig, som realiseret med Neiman Marcus-skiltet: den personlige neon på pailletvæggen. Væggen er også modulopbygget. Vi har alle slags pailletter, der kopierer neonlyset. En blæser mod neonlyset, og kuglerne begynder at vibrere. En elegant idé til f.eks. at lave en reklame.

Neon LED strip

LED-striben er fin, fordi den er meget nem at bruge. Vi sælger det i ruller. LED-striben eller LED-båndet kan være ensfarvet eller RGB-farvet, dvs. skiftende farver, så de passer til dine humør og ønsker. LED-striben kan limes fast på enhver overflade og kan programmeres via wifi med en applikation eller via Bluetooth. LED-striben kan findes i stuer, i aluminiumsprofiler for at give lysstyrke til det produkt, der skal fremhæves.

Lysrør

Lysrør er på vej tilbage på mode i flagskibsmærkernes scenografier. De findes mere og mere i butikker, hængende fra loftet, placeret på gulvet. Vi tilbyder alle typer og størrelser af lysrør. Neonrøret kan placeres på en sober eller dekoreret sokkel. Strømforsyningen skal helst være på sektor for at opnå en bedre lysstyrke.

blue LED light tube

Produktlancering i korte træk

En neon til en produktlancering? En produktlancering kræver strategisk opmærksomhed. Kunder og potentielle kunder skal fanges fra det allerførste øjeblik. Integrationen af skræddersyet neon i forskellige varianter er et vigtigt highlighting-tilbehør. Lyset er formbart og iøjnefaldende. Iscenesættelsen spiller en rolle ved at indskrive mærket i sindet og stimulere købsviljen. Scenografer, marketingfolk, lad jer forføre af neon til at animere dette produkt, som det har taget så lang tid at designe. Vi vil kunne give dig præcis rådgivning om gennemførligheden af iscenesættelsen for at gøre dit samlede projekt til en realitet. Lad os tale om det ? contact@neon-light.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *