Top 25 blogs om indretning

Der er ingen tvivl om, at internettet er fuld af inspirationskilder til indretning. Men alle disse oplysninger kan være overvældende, så hvor skal du starte? Uanset om du har brug for at finde den bedste farve til dine vægge eller har brug for et simpelt gør-det-selv-projekt, dækker disse indretningsblogs alle de emner, du har brug for for at få dit hus til at ligne et hjem. Vi har udvalgt de 25 bedste indretningsblogs, som vi dagligt søger inspiration på.

Find dine foretrukne blogs om indretning

Uanset hvilke indretningsråd du har brug for, er der en blog, der kan svare på det. Læs videre for at finde dine favoritter:

1. Cassandra LaValle

best interior design blogs coco kelley

Coco Kelley, som for nylig har taget navnet fra grundlæggeren Cassandra LaValle i 2007, er et vidunder i alle henseender. Ud over fantastiske interiørfotos dækker denne blog også rejser, underholdningstips, mad og mode. Hendes øje for ubesværet design får os til at vende tilbage efter mere.

HVAD VI ELSKER: Cassandra LaValles filosofi: Livet ligger i detaljerne. Stil i overensstemmelse hermed.

Tip: Det er vigtigt at kende din stil, når du søger efter indretningsblogs og henter inspiration. Hvis du tager en stilquiz om indretning som denne, kan du hjælpe kunder og designere med at identificere din æstetik, fordi den personlige stil er unik.

2. Decorilla Interior Design Blog

Decorilla dækker alt, når det gælder boligindretningsblogs, lige fra sæsonbestemt indretning til de nyeste og bedste designtrends. Du kan komme ind i hovedet på en indretningsdesigner med deres indlæg om designere eller finde den mest prisvenlige indretningsdesigner i nærheden af dig.

Moderne køkkendesign af en af de bedste indretningsblogs, Decorilla

De mange forskellige designere under Decorilla’s vinger skaber et mangfoldigt fællesskab af interiørdesignelskere. Som følge heraf er Decorilla indretningsbloggen en fantastisk inspirationskilde til alt, hvad der har med hjemmet at gøre.

Skub pilen nedenfor for at se omdannelsen.

(Decorilla før og efter skyderen)

Amber Interiors

best interior design blogs amber interiors

Amber Interiors er mildest talt en styrke at regne med – hun har et godt øje! Indretning, mode, boligindretning, livsstil. Amber Lewis har det hele med sig. Denne designer fra det sydlige Californien lever og ånder for indretning og deler altid de tendenser, hun elsker lige nu, på sin blog om boligindretning. Som årstiderne skifter, gør tendenserne det også.

HVAD VI ELSKER: Amber vil snart lancere en ny blog om boligdesign kaldet “All Sorts Of”, og vi kan ikke vente med at følge med!

4. Cococozy

best interior design blogs cococozy

Coco fra Cococozy er leder om dagen og interiørblogger om natten. Hun startede sin indretningsblog i 2008 og dækker alt inden for indretning. Hendes indretningsblog blev så populær, at hun senere skabte sin egen Cococozy tekstilkollektion, som omfatter puder, tæpper, sengetøj, gardiner og luksustæpper.

HVAD VI ELSKER: Coco blev for nylig udnævnt som en af Forbes-magasinets første Top 30 Influencers 2017.

5. Fladebehandling

best interior design blogs apartment therapy

Apartment Therapy er her for at fylde dit sind med alt, hvad du har brug for at vide. Uanset om du leder efter et hurtigt gør-det-selv-projekt til at dekorere dit hjem, eller om du altid har ønsket at vide, hvilket Halloween-slik der passer til dit stjernetegn, har de svarene. Apartment Therapy dækker emner som boligbesøg, organisation, ejendomme og wellness for blot at nævne nogle få.

HVAD VI ELSKER: Deres utrolige øje for design. Vi kunne fare vild i afsnittet om guidede ture.

6. McGee Studio

best interior design blogs studio mcgee

Studio McGee er et interiørdesignstudio med øje for modigt og smukt design og dekoration. Den dynamiske duo Syd & Shea McGee har dannet et designimperium. Deres blog blev for nylig kåret som den bedste indretningsblog af Domino. Deres designstil er hurtigt blevet genkendelig og appellerer til folk med meget forskellig smag.

HVAD VI ELSKER: Hans webserie, der viser alle hans nyeste husdesigns.

7. Jaget interiør

best interior design blogs hunted interior

Kristen Jackson, grundlæggeren af Hunted Interior, skabte bloggen i 2011. Hendes mål er at inspirere læserne til at finde deres egen stil. Hun har et øje for billig indretning og deler alle detaljerne med sit publikum. DIY-projekter, kundeprojekter og rum makeovers er det, der får hendes tilhængere til at vende tilbage efter mere.

HVAD VI ELSKER: Hendes “shop the space”-serie, hvor hun fortæller os, hvordan vi kan få det samme look.

8. DekorationblogEyeSwoon

best interior design blogs eyeswoon

Athena Calderone, grundlæggeren af EyeSwoon, er en god kilde til generelle livsstilsråd. Uanset om du er på udkig efter boligindretning eller ønsker at vide, hvad du skal lave til middag, er EyeSwoon her for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af livet.

HVAD VI ELSKER: De lækre opskrifter og det iøjnefaldende interiør.

9. Designer mælk

best interior design blogs design milk

Ligesom andre gode virksomheder på denne liste er Design Milk en one-stop-shop. De viser de bedste boutique-hotel-designs og giver idéer til nemme gør-det-selv-projekter.

HVAD VI ELSKER: Hendes serie af interviews med forskellige designere.

10. Det inspirerede værelse

best interior design blogs the inspired room

Melissa Michaels, der er skaber af The Inspired Room, startede sin indretningsblog med én ting i tankerne. For at hjælpe dig med at elske dit hjem. Læserne kan følge hendes nuværende ombygning af et sommerhus fra 1950’erne og få tips og tricks til, hvordan de kan inkorporere denne stil i deres eget hjem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *