Neon: Vælg en original bryllupsdekoration!

Den smukkeste dag i dit liv nærmer sig med hastige skridt! Du har tænkt på cateringfirmaet, rådhuset, vielsesringene… Kort sagt, alt, eller næsten alt! Hvad med udsmykningen? Bryllupsdekoration! Du skal vide, at neon lyser op i en lang række ceremonier for nylig, for et bryllup, der er ud over det sædvanlige. Romantisk eller mere rock’n roll, disse lysende dekorationer bringer et strejf af originalitet til dine gæster.

Bryllupsdekoration: fordelene ved lysende dekoration

Så overraskende det end kan virke, så blev neonlyset opfundet i Frankrig af Georges Claude i 1900-tallet. Men tendensen med at genbruge “neonskilte” til bryllupper kommer direkte fra Australien.
Ja, australierne har formået at overføre reklame-lysskilte til begivenheder. Og bryllupsplanlæggere er ved at købe disse små vidundere til at arrangere deres kunders bryllupper. Blandt de mange fordele er det intense lys, der skaber en varm og funklende atmosfære, men også en festlig dekoration til en overkommelig pris til et bryllup. Desuden er neonlampen energibesparende, da LED’en har et lavt strømforbrug. Neonlampen vil derfor få et nyt liv efter festen: et dekorativt og unikt lysarmatur i det nygifte pars lejlighed. En løsning, der er æstetisk, økonomisk og økologisk på samme tid! Det, der især værdsættes, er uden tvivl den ubegrænsede tilpasning af disse dekorative genstande. Der er noget for enhver smag og stil. Så uanset om bryllupstemaet er romantisk, hippie chic, biograf eller endda 80’erne, vil der altid være et neon design, der opfylder dine forventninger. I et par måneder har smukke lysende dekorationer derfor været en del af landskabet ved franske ceremonier. Dekorativ neon er ved at blive et must have til et trendy og originalt bryllup!

brugerdefineret bryllup neon LED neonhuset

Bryllupsdekoration: dekorative neonlys til alle rum

Rådhuset, festlokalet, dansegulvet, haven… Stederne kan blive ved og ved, men neonlyset er stadig uundværligt. Ja, til hvert rum dens lysende tilbehør til en smuk, sammenhængende og festlig dekoration. Du kan f.eks. bruge en lysende støtte som en baggrund til din Photobooth. Du ved, de små terminaler, der fylder princippet i fotobåse. Dine gæster står derefter foran det farvede skilt og poserer for et billede, der er både originalt og æstetisk. En lille detalje, der gør dit bryllup så unikt og efterlader din familie og dine venner med minder. Dekorative neonlys vil også se godt ud over dansegulvet. Det vil ikke kun sætte en festlig tone, men det vil også give dine gæster lyst til at danse i takt. Hvad med en lysende musikalsk tone?

Har du aldrig troet, at du ville få brug for en neon-øl i dit liv? Og alligevel er det et must-have tilbehør til at oplyse dit bryllups barområde. I et øjeblik af galskab kan du endda vælge neonskilte, der passer til de forskellige cocktails, der serveres. Mojito, Punch, Gin-tonic, Margarita, soft… Alt er muligt! Endelig kunne ejerbordet meget vel være overhængt med oplyste bogstaver. Dine initialer, “Just Married” eller endda “Love”, disse dekorationstilbehør viser dit sted med klasse. Kort sagt, neonlys er et rigtigt designværktøj til
skiltning af dine forskellige rum. Fordelen ved neonskilte som bryllupsdekoration? Du kan derefter tage dem med hjem og få minder for evigt.

neon bryllup LED crazy in love la maison du neon

En skræddersyet neonlampe til en unik bryllupsdekoration

Neonlamper kombinerer både kreativitet og unikhed. Denne dobbelthed er især mulig takket være deres stærke evne til at tilpasse. Hos La Maison du Néon tilbyder vi dig derfor at skabe en tilpasset bryllups neon til din bryllupsdekoration. Proceduren er meget enkel. Du kan vælge mellem et stort udvalg af farver (hvid, gul, pink, blå, grøn, orange, rød og endda neonlys, der skifter farve i en uendelighed). Farverne kan naturligvis
kombineres for at skabe et design i overensstemmelse med dine dekorative
idéer.

Du har også det visuelle valg. Hjerte, lyserød flamingo, enhjørning, sky… Lad fantasien få frit løb, vi sørger for resten. Dimensionerne kan også tilpasses lige så meget, som du ønsker, så de opfylder alle dine forventninger til bryllupsdekoration. Og der er ingen grænser for længden eller højden. Så tør du være lidt skør med størrelsen! Endelig skal du vælge din skrifttype. Ja, for det er også muligt at få neonlamper i form af bogstaver. Hvad med at belyse dine initialer? Eller hvorfor ikke dit nye efternavn? En fin måde at symbolisere den nye forening på. Mere klassisk er det også muligt at sprede kærlighed løbende takket være de oplyste bogstaver “All you need is love“, “Love“, “Drunk in love“, “Just married“, “Love“, “Good vibes only“, “Better together“…

Valg af skrivestil er meget værdifuldt, da det bidrager til den ønskede stemning og det ønskede tema for dit bryllup. Vores neonskilte giver dig derfor adgang til en lang række skrifttyper, så du kan skabe et unikt objekt, der afspejler dig. For dem, der ønsker at gå til grænsen med temaet, kan vi også reproducere skrifttypen på bryllupsannoncen. Flot, ikke sandt?

neon bryllup LED Alt du behøver er kærlighed til neon huset

Neon invaderer bryllupper, kort sagt

Neonlampen er blevet en fast bestanddel af de franske bryllupper. Lige fra Australien har denne mode så mange fordele. Dekorative neonlys er æstetiske, praktiske, økonomiske og økologiske og kan tilpasses i det uendelige for at skabe et originalt bryllup, der virkelig ligner dig. Så skynd dig at bestille neonlys efter mål, der vil oplyse dit dansegulv, din bar eller din Photobooth. For dem, der foretrækker at leje et neonbryllup: kontakt os på contact@neon-light.dk vi vil være i stand til at vejlede dig. Vælg neon til din bryllupsdekoration. Og længe leve brudeparret!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *