Neon deco: ikoniske genstande fra 90’erne

La Maison du Neon er et neon deco life style brand skabt af Ben for nogle år siden. Ben er specialist i alle former for belysning og startede med at tilpasse sine par Air Max i neonfarver. En slags hyldest til det mærke, hvis par han samler på.

De neonfarvede træningssko var et hit i Hype-verdenen. Derefter opstod der en efterspørgsel efter mere personlige neonfarver.

Neon deco

Udsmykning af dit venteværelse med lysende bogstaver, din lejlighed med et farverigt “Home Sweet Home”-lys, en motiverende sætning, fordi “uden regn er der ingen blomster”, futuristiske logoer for hele denne generation af gamere. Det er den daglige opgave for teamene i La Maison du Neon. For at gøre disse LED-lys tilgængelige i vores dagligdag til at dekorere væggene.

90’erne er indpræget i vores hukommelse. Uanset om det var tyggegummiautomaten, lavalampen eller gameboy’en, så var det genstande, der prægede hverdagen for vores X- og Y-generationer. Vi fik så ideen om at give nyt liv til disse værdifulde
genstande.

Hvordan?

Der er
vores yndlingslivsstilblogger Cécile. Når det kommer til at gå på jagt efter retro vintagevarer, er Cécile en sikker vinder. Cécile er en professionel, og det er det, vi kan lide. Ud fra Ben’s moodboard kunne Cécile designe denne meget lyse kollektion. Derfra kunne vi tilpasse hvert enkelt design i neon.

3 størrelsesvarianter, der passer til alles behov. En samling af omkring ti neonlys: en gameboy, et joystick, en arkade-terminal, en Polly Pocket-dukke, en lavalampe, to isvafler, en tyggegummiautomat.

Den kreative proces i denne neon-deko

Vi startede med et moodboard for at samle vores idéer, de farver og former, vi ønskede at foreslå. Udvekslingen var straks meget flydende mellem Cécile, Ben og mig. Allerede ved første opkald efter briefingen kunne vi finde frem til Céciles tegninger, som var helt i tråd med den forventede
stil.

Derpå justerede vi linjerne, så vi kunne tilpasse tegningerne i neon. Det, vi har bragt vores ekspertise ind, er det, vi kalder “minimumsstørrelse”. Minimumsstørrelsen er den mest optimale størrelse til at lave dette eller hint snit i neon.

Dertil
kommer, at vi har sørget for at begrænse de elektriske forbindelser. Tanken er at gøre hele skabelsen harmonisk og æstetisk som et dekorativt objekt.

Plus? Kawai-ånden. Vi opdager disse neonlys med ansigter for at gøre dem endnu sejere og tættere på vores hverdag. Vi tager dig med om bord til lanceringen af denne 90 sekvens. Det er en tilbagevenden til fremtiden i nutiden!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *