Kunst: Neon er på vej ind i vores hjem.

Siden neon blev skabt i 1960’erne af franskmanden Georges Claude, har neon været langt fremme: fra kunst til skilte og til udsmykning af vores hjem, oplev den atypiske rejse, som det lille lysende rør har foretaget.

Kunst og neon: en lang historie!

I 1965 introducerede Joseph Kosice dette glasrør i kunstverdenen ved at skabe sit værk ”NEON”. Dette var en reel nyskabelse for neon, som var beregnet til reklame. Derefter dukkede der mere geometriske værker op, som f.eks. den græske kunstner Stephen Antonakos’ firkant bestående af fine linjer.

https://neon-light.dk/wp-content/uploads/2020/10/revez-300x225.jpg

Det var i 1970’erne, at kunstnere lod fantasien få frit løb og fandt på kreationer af buet neon med originale former eller sætninger som den berømte ” dream! ” af Claude Lévêque.

The Kiss Cool Tracey Emin Effect:

Vi har kigget på kunstneren Tracey Emin’s værker. Du har måske hørt om hende, men denne usædvanlige kunstner arbejder med en bred vifte af materialer til sine kreationer. Hendes værker i neonglas har mere end én gang fanget opmærksomheden. Vi vil lade dig opdage nogle af hendes berømte værker.

Hendes arbejde med neonglas er ofte sammensat af meget personlige, poetiske og til tider ret provokerende sætninger. Hun fortæller gennem sine værker om de intime detaljer i sit liv med ærlighed og et strejf af humor (vi er fans!). Hvis du kan lide denne stil, har vi en samling af LED-neonlys, som du kan købe, og som vil formidle stemningen fra Tracey Emin’s værker til et budget, som alle har råd til. Det fantastiske ved skræddersyet neon er, at der ikke er nogen kreative grænser, og vi kan skabe alt det, du ønsker, i en lang række farver og skrifttyper. Så DU bliver kunstneren!

Kunsten at lave neon derhjemme:

Det eneste, der er tilbage, er at hænge dit værk op i dit hjem (og imponere dine kære). Din skræddersyede neon tilføjer et kunstnerisk, unikt og originalt præg til dit rum. Det er den perfekte mulighed for at give dit hjem mere pænhed og afsløre din personlighed. Det
vigtigste er at følge dit instinkt og skabe et sted, der vil ligne dig og inspirere dig.

Hvis du er løbet tør for idéer, men stadig ønsker at tilføje et strejf af galskab til dit hjem, så gå ikke i panik, vi er her! På vores side finder du de mest fashionable neonlys i øjeblikket, et udvalg, som vi har udvalgt i henhold til mode, musik og kunsttrends. Du er mere #TeamCréa ? Intet problem, gå til vores sektion for neondesign og lad dit talent tale for sig selv!

Neon som et kunstværk derhjemme, kort sagt

Som du har forstået, er neon et trendy designobjekt. Uanset om du er en kunstelsker eller leder efter et originalt dekorativt objekt til dit hjem, er neon skabt til dig! Har du flashet på en bestemt
model? Tøv ikke med at kontakte os, vi vil med glæde tilpasse din yndlingsmodel så godt som muligt. Hvad venter du på for at udtrykke din kreativitet? Vores team af grafiske designere venter på dine beskeder hello@neon-light.dk. Og som John Fitzgerald Kennedy ville sige: Kunst er frugten af kreativitet./em>kreativitet af mennesker fri.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *