Indretningsidé: neonbi

Ideer til indretning: en refleksion, der tager tid. I dag hjælper La Maison du Neon dig med denne opgave, og det er ganske fint. Ideer til udsmykning? Hvordan griber du det an? Ved at hjælpe dig med at finde trendy neonfarver, som du nemt kan pynte dine vægge med.

Deco idé: neon Bee

Et strejf af originalitet til dit hjem

Hvad nu hvis du vælger at få et strejf af originalitet i dit hjem? Den neonfarvede “Bee” vil forbedre enhver mere klassisk indretning i husets forskellige rum. Men dette lille insekt vil være særligt velegnet til et børneværelse, da det minder om småbørns idol: den berømte bi
Maya.

Det lys, der spredes af neonlyset, vil også berolige dit lille blonde hoved i de mørkeste nætter. Ja, takket være lyskraften og batteriets levetid på 50.000 timer vil lyset holde din lille pige glad. Og det er
også sikkert, for neon-designlampen har en
ny og vigtig fordel: den er sikker. LED’en er ikke en varmeleder. Med andre ord forbliver lysstofrøret køligt og med lav spænding under alle omstændigheder. Du kan sove trygt!”

Denne neon LED “Bee” findes i forskellige størrelser. Men også i forskellige farver: isblå, gul, orange, turkis, lilla, varm hvid, kold hvid, blå, pink, rød og grøn.

For at vide, at denne artikel er en del af vores “bestsellere”. Det betyder, at vi er i stand til at skabe og levere den inden for en uge. En rekordtid, ideel til bestillinger i sidste øjeblik og overraskende fødselsdage.

neon bi

Indretningsideer: neon Oh lala !

Spændende indretning

Har du lyst til en original indretning, der er ud over det sædvanlige? Der er
ikke noget bedre end “Oh lala!!!” eller “Oulala” (du bestemmer selv!)
LED neonlyset. Og hvorfor? Fordi dens finurlige, futuristiske look nemt passer ind i enhver indretningsstil. Og med god grund kan neon tilpasses til et skræddersyet design, der opfylder alle dine forventninger og behov.

Dertil kan du vælge farve mellem isblå, gul, orange, turkis, lilla, blå, pink, rød eller grøn. Men hvis du foretrækker nøgternhed, kan du vælge et mere naturligt lys, f.eks. varm hvid eller kold
hvid.

Størrelsen kan også ændres efter ønske. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser. Så
du kan integrere “Oh lala!!!!” lysende bogstaver i enhver form for indretning!

Indretningsidé med neon Amour

En lille smule kærlighed i denne verden af bøller

Vi har alle brug for kærlighed. Og endnu mere ved særlige lejligheder. Ønsker du en unik indretning, der afspejler din personlighed? Neonlyset “Love” kan meget vel hænge ud over dit hovedgærde eller som en simpel indretningsdekoration, vil de oplyste bogstaver passe perfekt til en moderne stue.

Dette LED neonlys fås i forskellige farver: isblå, gul, orange, turkis, lilla, varm hvid, kold hvid, blå, pink, rød og grøn. Så du kan
matche ethvert indretningstema!

Bemærk, at denne vare er en af vores “bestsellere”. Vi er derfor i stand til at oprette og levere den inden for 8 til 10 arbejdsdage. En rekordtid, ideel til bestillinger i sidste øjeblik.

Endeligt skal du vide, at neonlyset er elektrisk og tilsluttes en stikkontakt. Den kører ikke på batterier. Det forhindrer dog ikke, at den kan designes til både indendørs og udendørs brug (på forespørgsel).

Neon love warm white

Neon i din yndlingsserie: neon Sorry Baby

Er du fan af serien Killing Eve? Vi har “Sorry Baby” neon til dig.

Som du ved, sad M15-agenten Eve Polastri fast i et knap så spændende skrivebordsjob og levede en temmelig ensformig tilværelse. Indtil hun en dag fandt sig selv i at opspore en psykopatisk morder ved navn Villanelle.

For at bryde monotonien i din indretning behøver du ikke at gå så langt. Et enkelt neonfarvet “Sorry Baby” burde være nok til at fremhæve stilen i dit værelse. Neonlampen giver et strejf af modernitet til enhver indretning.

Og det er med god grund! Det utrolige udvalg af farver (isblå, gul, orange, turkis, lilla, lilla, blå, pink, rød og grøn) opfylder alle dine forventninger. Hvis du foretrækker et mere naturligt lys, skal du vælge et mere naturligt lys, som f.eks. varm hvid eller kold
hvid.

Dette lysende skilt er ideelt i et soveværelse, men vil også passe godt til en stue eller et kontor. Du skal blot vælge den dimension, der passer dig bedst.

Indretningsideer med “La vie en rose”

Sæt lidt kulør på dit liv

“Når han holder om mig, han taler blidt til mig, ser jeg livet i lyserødt!” Du kan også se livet i lyserødt takket være neonskiltet “La vie en rose”. En lysende skrift, der er både original og æstetisk og passer til alle typer af indretning, selv de mest klassiske. I et soveværelse, på et kontor, i en stue eller endda i et køkken vil det lysende skilt opmuntre dig til en dag under de bedste omstændigheder.

For at tilføje et strejf af originalitet til neonlampen, tilbyder vi dig muligheden for at vælge dens farve. Med andre ord vil bogstaverne “La vie en rose” ikke nødvendigvis være oplyst i lyserødt (ideelt til en skæv stil). Du kan vælge mellem isblå, gul, orange, turkis, lilla, blå, blå, rød, varm hvid, kold hvid og grøn.

Størrelsen
kan også ændres, du vælger selv!
Vi kan derfor levere den til dig på kun en uge. En rekordtid, ideel til bestillinger i sidste øjeblik.

Til information: neonet er elektrisk og kan sættes i en stikkontakt. Den kører ikke på batterier. Så sørg for, at du har en elektrisk forbindelse i nærheden!

Hvordan kan du indrette dit interiør?

Du har sikkert forstået, at neon-LED’eren har sin plads i vores stuer. Dekorative lysobjekter meget flot, fordi de er nemme at bruge. Forkæl dig selv med de valgmuligheder, der tilbydes i vores online butik, eller prøv selv at tilpasse den via konfiguratoren. En idé, en neon. Vi lytter til dine idéer for at gøre dem til neon!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *