Hvad er et lysstofrør?

Neon LED-røret er blevet en fast favorit blandt både lærere og mærker.

Neon LED: fast favorit?

Ja, ja, fast favorit. LED-neon har en række fordele, som afhjælper begrænsningerne ved den oprindelige neon: glas neon. Lad os tale om fordelene ved LED. LED-røret er meget mere modstandsdygtigt end glasrøret. Så ja, glas er et ædelt materiale, og gengivelsen er altid meget smuk, endda meget vintage. Glas er dog meget skrøbeligt at håndtere. Brud kan forekomme ved åbning af pakken eller endda under installationen af neonlyset.

LED-røret er faktisk et PVC-rør, hvori vi indsætter LED’er. Røret er fleksibelt og modstandsdygtigt.

Hvordan hænger du dit LED-skilt op?

Hængning er også en komponent, der skal overvejes, når du vælger et skilt. Glas bliver mindre og mindre tilladt i institutioner, der modtager offentligheden (ERP). Glas neonlyset bliver nemlig varmt, når det er tilsluttet, og det kan forårsage forbrændinger. LED-neonlyset forbliver ved temperaturen. Den kan være tændt dag og nat. Bemærk også, at der findes forskellige typer flexrør. Jo mindre diameteren på røret er, jo flere lysdioder pr. meter rør. Røret vil derfor blive mere varmt. Den vil derfor forbruge mere energi. Hvilket rør skal du så vælge? Jeg ville sige 8mm, 9mm og 12mm. 12 mm flexrøret er virkelig det professionelle rør par excellence. Den er kraftfuld og holdbar. Den forbliver kølig.

De fristende tilbud om LED neonlys er på vej ind i overflod på markedet. Det første skridt er at sikre sig, at LED-røret har en passende diameter. 6 mm giver dig mulighed for at lave mindre designs, men er meget tyndt, opvarmer og forbruger mere.

På La Maison du Neon har vi valgt LED neonlys, der fungerer i 12V med adapter. Her gælder det om at spille på sikkerhedskortet. Vi kan således helt og holdent betragte LED neon i hjemmet, på et børneværelse, som en animation af en fotokald. Det er faktisk vores mission: at gøre det muligt at skabe brugerdefinerede neonrør for at forbedre ens dagligdag.

Fluorescerende rør: fordelene

Vi er skilteproducenter. Vi har derfor det nødvendige
overblik til at kunne identificere fordelene ved forskellige lysskilte. Det er klart, at den største fordel ved lysstofrør, når man laver et skilt, er deres lysende aspekt. Lyset tiltrækker naturligt øjet. Skiltet gør derfor sit arbejde som et markedsføringsværktøj eller endda som et værktøj til at fastholde kunderne. Det visuelle billede eller mærket er mere tilbøjeligt til at forblive i hukommelsen. Da hjernen arbejder ved hjælp af associationer af idéer, kan du sætte dit brand i scene med et smukt lysskilt, der giver en stressfri effekt på din visuelle identitet. Dit brand bliver smukkere.

Og når vi taler om visuel identitet, kommer vi også til at nævne valget af farver til lysskiltet. I dag tilbyder
vores F&U os et meget varieret udvalg af farver. De sædvanlige neonfarver som rød, blå og pink. Men også mere subtile farver som lilla, isblå (himmelblå), turkis og for nylig en “peachy pink”, en smuk orangefarvet pink.

Så flexrøret giver os mulighed for altid at være så tæt som muligt på det grafiske charter for de mærker, vi repræsenterer.

Fluorescerende rør. Flexrør. Neon flex. Neon LED

Endnu en gang en sådan terminologi til at tale om den nye generation af neon. Velkommen til neon LED i forbindelse med fremstilling af dine tilpassede lysskilte. Overvejer du at lave dit lysskilt i LED? Gå til contact@neon-light.dk. På programmet tager vi kontakt med dig og lærer dine specifikationer at kende. Derefter går vi videre til de første udvekslinger med prisfastsættelse og visuelt materiale til sidst.

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *