25 tjenerblogs, du bør læse i 2023

I dag findes der mange cocktailblogs og websteder, der dækker bartenderbranchen. Det er godt for branchen og for alle, der ønsker at være en del af den. Men med så mange oplysninger kan det være svært at skelne det gode fra det dårlige.

Derfor har jeg besluttet at gøre det nemmere for dig og har samlet en liste over mine yndlingsblogs og -websteder for 2022, som jeg tror vil hjælpe dig med at blive en bedre bartender. Fra de seneste nyheder og den seneste kultur i branchen til de smukkeste cocktails og de mest specifikke detaljer om forskellige typer spiritus – du kan finde svarene på alle dine spørgsmål om bartending (og meget mere) på disse websteder.

Lad os komme i gang med det.

1. Jeffrey Morgenthaler

Jeffrey Morgenthaler er forfatter til “The Bar Book” og er en af de mest indflydelsesrige bartendere, ledere og barejere i branchen. Hans blog, jeffreymorgenthaler.com, er vel nok det sted, hvor det hele begyndte. Han er en af de bedste cocktailbloggere på grund af kvaliteten af sit indhold. Og hvis bartendere i hele verden skulle stemme på deres yndlingsblog på denne liste, er jeg sikker på, at Jeffrey ville komme øverst på listen. For dem af os, der ønsker at lære mere om bartending, mixologi og branchen generelt fra en mand, der har gjort/set det hele, skal du ikke lede længere.

Favoritindlæg: Bartender Story Problems

2. Boring

Punch er et James Beard Award-vindende online-magasin, der skriver om vin, spiritus, øl og cocktails. Historier og journalistik er kernen i PUNCH’s vision, hvilket gør dem til et af de mest underholdende websteder på denne liste. Hver gang jeg falder over deres websted, går jeg som regel en time senere og undrer mig over, hvor tiden er blevet af og er virkelig forbløffet over, hvor interessant verden af drikkevarer er. I 2021 blev Punch opkøbt af Vox Media, der udgiver madwebstedet Eater.

Favoritindlæg: Kunsten at dumpe gratis

3. Cocktailfortællinger

Tales of te Cocktail er ikke bare en fantastisk blog (seriøst, den er fantastisk), det er et fællesskab af bartendere og cocktailentusiaster, som blev grundlagt tilbage i 2002. De er så kendte, at de arrangerer en række brancheevents, som er blevet meget populære i den amerikanske bartenderverden. På deres blog skriver de om bartending, nyheder fra branchen, cocktailkultur og cocktails og produkter generelt.

Favoritindlæg: Tjenerens guide til fodpleje, del 1

VinePair

VinePair-teamet er en gruppe mennesker, der er besat af drikkeoplevelser (er dette det bedste sted i verden at arbejde?). Et af deres mål er at fjerne den elitisme, der ofte er forbundet med drikkevareindustrien (især vin), ved at skrive artikler om disse emner, som alle kan forstå. Jeg synes, at de gør det ganske godt. Deres artikler er altid sjove og interessante, og de beskæftiger sig også meget med bartending.

Favoritindlæg: Jeg gik på tjenerskole, og det her er, hvad der skete

5. Rør og si

Stir & Strain er ikke en cocktailblog. Det er en smuk cocktailblog skrevet af Elana, en passioneret hjemmebrygger, og den er stadig en af de bedste cocktailblogs i branchen. Som bevis herpå har den været finalist til Saveur’s pris for bedste cocktailblog i 2014, 2015, 2016 og 2018. Det er overflødigt at sige, at Elana kan sit kram, og at hendes eksperimenter med forskellige ingredienser er uendelige. Så selv om du er en hjemmeentusiast, vil enhver bartender med en passion for cocktails lære noget på Stir & Strain.

Favoritindlæg: En varm chokolade med Amaro for enhver smag

6. Point Bev

Mens Bev Spot-bloggen gør et godt stykke arbejde med at dække generelle nyheder om branchen, så brillerer de virkelig, når det kommer til at skrive om effektiv publedelse. Af alle webstederne på denne liste er dette det, som jeg vil anbefale lederne mest. Deres artikler er inspirerende, lærerige og vigtigst af alt giver de praktiske råd, som du kan omsætte i praksis allerede i dag.

Favoritindlæg: 5 vigtige soft skills for gode barchefer

7. r/bartenders

Selv om r/bartenders ikke er en blog (det er et forum på Reddit), er der nogle af de mest nyttige og præcise beskrivelser af, hvordan det virkelig er at arbejde som bartender. Hvis du er bartender (eller ønsker at blive det) og endnu ikke har tilmeldt dig dette fantastiske fællesskab, bør du gøre det. Du vil ikke kun lære en masse om bartending, men du vil også få adgang til en hær af bartendere, der er villige til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål.

Favoritindlæg: Den mest fordomsfrie beretning, jeg har læst om tjenerskolen.

8 .En bjælke over

A Bar Above er grundlagt af det vidunderlige par Chris & Julia Tunstall og er uden tvivl en af de bedste ressourcer for bartendere. Selv om hovedfokus er på cocktails og mixologi for både bartendere og cocktailentusiaster, er der noget for alle her. A Bar Above tilbyder alt, hvad du har brug for, lige fra at lære at komme ind i branchen, til at blive bartender, til at lede eller drive din egen bar.

Favoritindlæg: Hvad er en barback? Den ultimative busboy-guide

9. Imbibe Magazine

Imbibe Magazine er blevet beskrevet som den definitive guide til drikkekultur. Siden lanceringen i 2005 har det modtaget adskillige priser og anerkendelser for sit arbejde. Du kan lære meget om drinks i deres magasin, men efter min mening er det, der virkelig får dem til at skille sig ud, deres interviews med mestrene i deres håndværk (bryggerier, bartendere, destillatører, forfattere, sommelierer osv.). Desuden er deres guides til at drikke på forskellige destinationer fantastiske.

Favoritindlæg: Jim Meehan om cocktailtrends for det næste årti

10. Kunsten at drikke

Art of Drink er grundlagt af Darcy O’Neil og dækker bartenderverdenen og branchen generelt fra en bartenders perspektiv. Deres artikler giver dig et uforpligtende syn på vores branche generelt og er ikke kun underholdende at læse, de er også praktiske og nyttige.

Favoritartikel: Min første vagt som tjener

11. Bloggen om druk

Det, jeg bedst kan lide ved Drink Blog’s grundlæggere, Morgan og Alice, er, hvor sjove de er. De tager cocktails alvorligt, men de tager ikke sig selv for alvorligt, hvilket gør det til en meget let og underholdende læsning. På deres blog tager de dig med gennem forskellige cocktails, som de eksperimenterer med, ændrer opskriften og forklarer derefter, hvorfor de ændrer den. Enhver cocktailentusiast (og selv dem med en mild interesse) vil sætte pris på det, som disse fyre gør.

Favoritindlæg: Græshoppen

12. liquor.com

Når det gælder spiritus, cocktails, bartending og livsstil, er Liquor.com konge. Ud over deres daglige indhold, der dækker alle de ovennævnte områder, bidrager hundredvis af bartendere fra hele verden med opskrifter og historier til deres arkiver. Hvis du er bartender eller cocktailentusiast og har en interessant historie eller opskrift, bør du også overveje at bidrage! Liquor.com blev overtaget af DotDash, men indholdet ser ud til at være blevet forbedret.

Favoritindlæg: Bartendere afslører, hvordan det er at tage en pause fra bartenderjobbet

13. Drinkhacker

Drinkhacker, det uundværlige websted for den kræsne drikker, smager og vurderer et stort udvalg af spiritus, vin og øl. Hvis du nogensinde har været på udkig efter specifikke smagsnoter om en spiritus, er det første du skal gøre at konsultere Drinkhacker. På den anden side har jeg stor respekt for grundlæggeren, Christopher Null. Han har en streng regel om, at han IKKE tager imod kontant betaling eller andre økonomiske modydelser til gengæld for dækning. Det betyder, at når du besøger dette websted, ved du, at du får ærlige og uvildige anmeldelser.

Favoritindlæg: Debatten om whiskyens alder: en drinkhacker-samtale

14. Difford-vejledning

Difford’s Guide har til formål at give kræsne drikkere objektive, uvildige oplysninger om, hvad man skal drikke og hvor man skal drikke det, sammen med deres mening om, hvad der er godt, dårligt eller bare ligegyldigt. I årenes løb har de gjort det til en kilde for gale, jeg mener encyklopædiske gale. Mængden af dybdegående forskning og information, der indgår i deres artikler, er vanvittig. Så hvis du ønsker at lære mere om alt, hvad der har med drikkevareindustrien at gøre, anbefaler jeg, at du starter her.

Favoritpost: Tequila

15. Gode drikkevarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *