Kaktus – Lampe Néon

397.93kr.

 • STØRRELSE: 47x25cm
 • VOLTAGE: 24 volt
 • MATERIAL : Lysrør af plast 
 • LYS: LED-pære
 • LEVETID: 20000h 
 • FARVE: Grøn
 • Vælg størrelse :

  Vælg farve :

  Ikke på lager

  KONTROLLERE DIN NEON

  ADAPTER MEDFØLGER

  2 ÅRS GARANTI

  EKSPRESLEVERING

  SÆT LIDT GRØNT I DIT LIV MED NEONKAKTUS-ARMATURET

  Det unikke design af dette LED- neonlys giver liv til alle rum i huset. Har du ikke grønne fingre, men vil du alligevel gerne give dit værelse en botanisk effekt? Neonkaktussen er løsningen! Denne dekorative neon giver en lys og attraktiv effekt til dit interiør uden at overdrive det. For os er det et must-have i vores kollektion! Du kan placere den i en stue, i et soveværelse eller endda udenfor: denne neon væglampe tilpasser sig til alle dine vildeste ønsker… Du skal ikke vente længere med at skabe en woah-effekt i dit hjem med denne væglampe.

  Din neon-LED er fremstillet i hånden. Vi danner det visuelle billede eller bogstaverne med fleksible neonrør. Neon-LED’en er placeret på en gennemsigtig akrylholder. Holderen er diskret og følger LED-rørets form. Vi leverer hver neon-LED med sit stik (gennemsigtigt kabel, ca. 2 meter). Din neonvæglampe er virkelig nøglefærdig. Så snart du har monteret den på væggen, er den klar til at blive sat i stikket og tændt!

  Hvordan installerer jeg mit neonlys?

  → Nyd en hurtig og nem installation med det forborede akrylbeslag og installationssæt, der er inkluderet i pakken. Din vægmonterede neonlampe installeres som en billedramme, på blot et par minutter er den færdig! Sæt din neonlampe i en stikkontakt og nyd det fantastiske lys, der projiceres af energibesparende LED-pærer, hele dagen lang.

  Hvad indeholder min pakke?

  → Din pakke vil indeholde dit fantastiske neonskilt pakket meget omhyggeligt ind i bobleplast og plastikfilm, stikket, der passer til dit land, så du nemt kan tilslutte din neonvæglampe, fjernbetjeningen, der giver dig mulighed for at justere lysstyrken på din neonlampe (der er plads til 3 AAA-batterier) samt et installationssæt for at gøre tingene lettere for dig.

  Hvordan bruger jeg min neon LED?

  → Nyd din væglampe dag og nat med en kraftig lysstrøm takket være dens fluorescerende LED-rør af en uforlignelig kvalitet. Hvis du ønsker at bruge det udendørs, skal du vide, at vores neonlys er vandtætte og ikke oxiderer: fordi kvalitet er vores prioritet! Der er ingen spor af bly eller kviksølv i vores dekorative neonlys.

  Hvor lang tid tager leveringen?

  → Det tager 2 uger at modtage dit neonlys hjemme hos dig, efter at din ordre er bekræftet. Leveringen af dit neonskilt håndteres af vores partnere DHL eller FedEx, for en hurtig og sikker levering! Det er muligt, at du vil blive bedt om at betale toldgebyrer, og hvis det er tilfældet, vil vores team tage ansvaret for at betale gebyrerne. Så du kan bestille med ro i sindet…

  Er dine neonlys garanteret?

  → I modsætning til vores konkurrenter er vores neonlys garanteret i 2 år i tilfælde af problemer! Du har ikke kontaktet vores kundeservice, og vi vil med glæde hjælpe dig.